بـوشــکان نیـوز
تیتر اول
کتاب نویسنده بوشکانی رونمایی شد/ کتاب “رام و نارام” نوشته مرضیه نوروزی رونمایی شد

کتاب نویسنده بوشکانی رونمایی شد/ کتاب “رام و نارام” نوشته مرضیه نوروزی رونمایی شد

وی از سال 1390با رویکردی بومی به طور جدی در عرصه ادبیات به فعالیت پرداخت و نخستین مقاله اش با عنوان "بررسی و مقایسه ...

ادامه مطلب...
  • کد خبر : 40636
  • تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶
  • ۰ نظر چاپ
  • شیشلیک با پوره کدو سبز؛ غذایی از دل استانبول

    ماهنامه سفره ایرانی – غزاله خالدی: غذاهای ترکی بسیار متنوع اند و شهرتی جهانی دارند. استانبول مرکز غذاهای خوشمزه ترکی است. شیشلیک با پوره کدو سبز یکی از این غذاهاست که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

    میزان سرو: ۴ الی ۵ نفر

    مواد لازم:

    • راسته با استخوان گوسفندی: ۱۰ عدد
    • برگ آویشن (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
    • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم

    مواد لازم پوره:

    • کدو سبز: ۳ عدد
    • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
    • کره: ۲ قاشق سوپ خوری
    • آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
    • شیر: دو و یک دوم پیمانه
    • پنیر چدار (رنده شده): ۲۵۰ گرم
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم

    مواد لازم سرو:

    • فلفل قرمز (ریز خردشده): یک عدد
    • برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد

     

    شیشلیک با پوره کدو سبز 

    طرز تهیه:


    ۱٫ راسته ها را از وسط به دو قسمت کنید.

     

    ۲٫ برگ آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کاملا روی راسته ها بمالید.

     

    ۳٫ آنها را در تابه نچسبی سرخ کنید (طوری که کاملا هر دو طرف راسته ها سرخ شود).

     

    ۴٫ سپس آنها را در سینی فر قرار دهید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

    ۵٫ برای تهیه پوره کدو سبزها را به خوبی شسته و با پوست رنده کنید. آب اضافی آنها را با فشار دادن بگیرید.

     

    ۶٫ دو قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و کدوی رنده شده را به آن اضافه کنید.

    ۷٫ کره و یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را در ظرفی جداگانه گرم کنید و آرد را حدود یک الی ۲ دقیقه در آن تفت دهید.

     

    ۸٫ کدو سبز تفت داده شده را اضافه کنید. به تدریج شیر را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

     

    ۹٫ نمک، فلفل سیاه و جوز هندی پودر شده را اضافه کنید.

     

    ۱۰٫ هنگامی که مواد غلظت یافت، پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

    ۱۳٫ ظرف را از روی حرارت بردارید و پوره را در ظرف سرو بریزید.

     

    ۱۴٫ شیشلیک ها را روی آن قرار دهید.

     

    ۱۵٫ از فلفل قرمز ریز خردشده و برگ آویشن تازه برای سرو استفاده کنید.

    دیدگاه کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    به روایت تصویر
    جدیدترین اخبار ایران و جهان

    از نظر تولید مقالات رتبه اول کشورهای اسلامی هستیم/۸۲ درصد مرگ‌ها براثر بیماری‌های غیرواگیر است

    پروفسور در ۱۵۰ حضور روی نیمت سرخ ها

    ۹۰۰۰ نفر در پادگان‌های استان بوشهر آموزش مهارتی دیدند

    بن خواربار کارگران را زیاد کنید، سبد کالا پیشکش!

    الزامات جدید سازمان غذا و دارو درباره غذاهای تراریخته

    ۲۰۰ میلیارد ریال برای رفع مشکل آب روستاهای دشتی مصوب شد

    بسته رفع مشکلات آب در روستاهای استان بوشهر اجرایی می‌شود

    فلاحت‌پیشه: نباید FATF به موضوع اختلافی در کشور تبدیل شود

    یک کلاغ و چهل کلاغ در ماجرای «خاک خوردن واگن‌های مترو در گمرک»

    اسراییل در میان مخالفان اصلی ایران در FATF

    موافقت دولت مستعفی یمن با توافق سوئد تحت فشار ریاض/اذعان عربستان به نقش بن‌سلمان

    تولد نوزاد عجول افغانستانی در آمبولانس تنگ ارم

    ۱۵ جلسه محرومیت برای یک خطا

    کاشت نهال بجای قربانی/ اقدام ارزشمند عروس و داماد طلحه ای

    تتو هوشمندی که صاحبش را از سرطان پوست حفظ می‌کند!

    نوریان: حفظ انسجام و وحدت داخلی لازمه مقابله با توطئه‌های دشمن در سال آینده است

    پیاده‌روی موثرترین روش برای درمان وریدهای واریسی

    سردار و سه استقلالی به تیم ملی پیوستند + تصاویر

    مهدوی‌کیا: برانکو بهترین مربی خارجی فوتبال ایران است/ پرسپولیس شاهکار کرد

    داور پرسپولیس – پارس جم به سیم آخر زد/ کرمانشاهی: به ما چه داده‌اید که این قدر انتظار دارید؟

    کنایه‌های شجاع خلیل‌زاده به مهدی رحمتی

    دیدار وزیر اطلاعات با رئیس‌جمهوری آذربایجان در باکو

    تامین معیشت مردم از اوجب واجبات است

    توضیح بیرانوند درباره احتمال جدایی‌اش از پرسپولیس و کنایه به مدیر پیشین استقلال

    روایت مصلح از درگیری‌اش با بیرانوند

    واکنش مربی تیم ملی بعد از ترک بازی پرسپولیس/ تهدید پیروانی به بیان اظهاراتش علیه برانکو

    دی‌میستورا با مقامات ایران، روسیه و ترکیه دیدار می‌کند

    آنها خواستند و توانستند

    واعظی: توسعه روابط و همکاری‌های ایران و ترکیه به نفع دو ملت است

    گل چهارم پرسپولیس به پارس جم صحیح بود؟

    پرسپولیس ۳ – پارس یک/ پنالتی دقیقه ۹۶ صدر را از سرخپوشان گرفت!

    مسئولیت باخت به پرسپولیس با من است/ زمین آزادی مثل گذشته نیست

    برانکو: باید با حروف طلایی این بخش از تاریخ پرسپولیس را نوشت

    استفاده از اخبار با ذکر منبع "بوشکان نیوز " مجاز می باشد.

    © 2017 Bushkan News Agency (bushkannews.ir). All rights reserved