بـوشــکان نیـوز
تیتر اول
ساعات اداری در استان بوشهر تغییر کرد

با هدف مصرف بهینه برق؛

ساعات اداری در استان بوشهر تغییر کرد

ساعات کاری ادارات استان بوشهر روز 21 خرداد در حالی تغییر می‌کند که استاندار بوشهر با اولتیماتوم به مدیران ...

ادامه مطلب...
  • کد خبر : 43992
  • تاریخ انتشار : ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲
  • ۰ نظر چاپ
  • شیرینی خرمایی؛ شیرینی خوشمزه نوروزی

    وب سایت دونفره: خرما یکی از میوه های نواحی گرمسیری هست که منبع غنی از املاح معدنی و سرشار از ویتامین های مختلف می باشد. با خرما و فرآورده های اون شیرینی ها و کیک های متنوعی رو میشه درست کرد که هم خیلی خوشمزه هستند و هم مفید. شیرینی ای رو که امروز میخوام طرز تهیش رو براتون بذارم عطر و طعم فوق العاده ای داره و با کمی حوصله میتونید اون ها رو خیلی خوشگل و زیبا درست کنید که اشتها برانگیز باشن و مناسب برای مهمونی.

    مواد لازم :

    • آرد: دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
    • شکر پودر شده: ۲۰ گرم
    • نمک: یک چهارم قاشق چایی خوری
    • زرده تخم مرغ: یک عدد
    • کره :۱۰۰ گرم
    • وانیل شکری: یک دوم قاشق چایی خوری
    • گلاب: یک چهارم پیمانه(۵۰ میلی لیتر)
    • آب: یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)

    مواد لازم برای وسط خمیر

    • کره: ۲۵ گرم
    • خرما: (بدون هسته) ۲۰۰ گرم
    • مغز گردو: (خرد شده) ۱۰۰ گرم
    • دارچین: یک چهارم قاشق چایی خوری
    • پودر هل: یک چهارم قاشق چایی خوری
    • جوز هندی: یک هشتم قاشق چایی خوری

     

    طرز تهیه شیرینی خرمایی برای عید

    مراحل تهیه شیرینی خرمایی:

    ۱٫ در ظرفی مناسب آرد، شکر پودر شده و نمک رو الک کنید؛ مواد رو کاملا مخلوط کنید.

    ۲٫ کره رو ذوب کنید و اجازه بدید سرد بشه بعد اون ها رو توی ظرف دیگه ای بریزید و زرده تخم مرغ رو به اون اضافه کنید.حالا وانیل رو اضافه میکنیم.

    ۳٫ گلاب رو هم به مواد بالا اضافه میکنیم. عطر و تازگی گلاب خیلی مهمه؛ بهتره که از گلاب با کیفیت و مرغوب استفاده کنید.

    ۴٫ آب رو هم اضافه میکنیم؛ آب باید هم دمای اتاق باشه.

    ۵٫ حالا با همزن دستی مواد رو به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا با هم ترکیب بشن و مایع یکدستی داشته باشیم.

    ۶٫ وسط مخلوط آرد رو گود میکنیم و مخلوط زرده رو به اون اضافه میکنیم.

    ۷٫ با دست مواد رو ورز میدیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. به دلیل وجود کره نهایتا خمیر لطیفی داریم که اصلا به دست نمی چسبه. روی خمیر رو با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم در دمای محیط یک ساعت استراحت کند.

    ۸٫ در مدتی که خمیر استراحت می کنه مواد داخل شیرینی رو آماده میکنیم. کره رو در ماهیتابه ریخته بعد خرما، دارچین پودر شده، هل و جوز هندی رنده شده رو به آن اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدیم. سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم خنک بشن.

    ۹٫ اگه از خرمایی استفاده میکنید که پوست ضخیمی داره بهتره که پوستش رو جدا کنید. در صورتی که خرما بیش از حد چسبناک بود مجددا کمی کره اضافه کنید.

    ۱۰٫ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد اون رو روی سطح کار با وردنه پهن میکنیم بعد اون رو به مستطیل های یک اندازه برش میزنیم من خمیر رو به شکل نواری با ابعاد ۳×۱۰ سانتی متر برش زدم.

    ۱۱٫ خرما ها رو  روی برش های خمیر قرار میدیم.

    ۱۲٫ حالا دونه دونه همه رو رول میکنیم و دو سر اون ها رو بهم می چسبونیم و گردشون میکنیم. اون ها رو در سینی فر می چینیم.

    ۱۳٫ حالا سینی رو حدودا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار میدیم تا شیرینی ها کاملا بپزند.

    ۱۴٫ اون ها رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم در دمای محیط خنک بشن.

    دیدگاه کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    به روایت تصویر
    جدیدترین اخبار ایران و جهان

    انبار پارچه قاچاق در گناوه کشف شد

    ماجرای تهیه سوسیس و کالباس‌های زیرپله‌ای!

    کشاورزی استان بوشهر تحت تاثیر بی‌آبی/ شیوه کشت و آبیاری تغییر کند

    تعرفه اینترنت آزاد چقدر است؟

    اولین تقابل زمینی بین نیرو‌های دمشق و آمریکا

    زهتاب: پیشکوستان سینما خانه‌نشین شدند

    روابط چین و آمریکا شکننده شده است؟

    مسکو: برای ثبات در بازار نفت تلاش می‌کنیم

    رشد قیمت مسکن فعلا متوقف شده است

    دستور پخت «ته چین ماهی کیلکا» در فر

    نیویورک‌تایمز: ایران، تسلیم ترامپ و بن‌سلمان نمی‌شود

    چرا جوامع غربی از نعمت‌ بیشتری برخوردار هستند؟

    درخواست برای بازگرداندن ایران به لیست سیاه FATF

    مروری بر نتایج روز هشتم جام جهانی ۲۰۱۸

    کاریکاتور: اون که تو زمینه من نیستم، رضا پرستشه!

    قاسمی، درگذشت صدرالدین شجره را تسلیت گفت

    کی‌روش: الان نباید برای ایران جشن بگیرید!

    درخواست برای بازگرداندن ایران در لیست سیاه FATF

    زنگنه: آمریکا خیلی زود به اشتباه خود پی می‌برد

    فرصتی که از شجاعی دور شد

    شرفی: باخت برابر اسپانیا، جسارت‌مان را بالا برد

    زنگنه: آماده توافق هستیم

    مودریچ: مسی را مهار کردیم

    جدال آرژانتین و کرواسی از نگاه آمار

    آرژانتینِ کبیر در آستانه حذف از جام ۲۰۱۸

    پیشنهاد وسوسه‌انگیز قطری‌ها به فاتح تریم

    گارکا: قرار نیست بازیکنانم را سرزنش کنم

    مجوز پخش بازی در آزادی پس از جلسه با مقامات

    رسمی: پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته ماند

    قوت قلب بزرگ به مسی پیش از بازی بزرگ

    خلاصه بازی فرانسه ۱ – پرو ۰

    امباپه بهترین بازیکن دیدار فرانسه – پرو شد

    رسمی: یولیان ناگلزمان سرمربی لایپزیش شد

    استفاده از اخبار با ذکر منبع "بوشکان نیوز " مجاز می باشد.

    © 2017 Bushkan News Agency (bushkannews.ir). All rights reserved