بـوشــکان نیـوز
تیتر اول
کتاب نویسنده بوشکانی رونمایی شد/ کتاب “رام و نارام” نوشته مرضیه نوروزی رونمایی شد

کتاب نویسنده بوشکانی رونمایی شد/ کتاب “رام و نارام” نوشته مرضیه نوروزی رونمایی شد

وی از سال 1390با رویکردی بومی به طور جدی در عرصه ادبیات به فعالیت پرداخت و نخستین مقاله اش با عنوان "بررسی و مقایسه ...

ادامه مطلب...
  • کد خبر : 43992
  • تاریخ انتشار : ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲
  • ۰ نظر چاپ
  • شیرینی خرمایی؛ شیرینی خوشمزه نوروزی

    وب سایت دونفره: خرما یکی از میوه های نواحی گرمسیری هست که منبع غنی از املاح معدنی و سرشار از ویتامین های مختلف می باشد. با خرما و فرآورده های اون شیرینی ها و کیک های متنوعی رو میشه درست کرد که هم خیلی خوشمزه هستند و هم مفید. شیرینی ای رو که امروز میخوام طرز تهیش رو براتون بذارم عطر و طعم فوق العاده ای داره و با کمی حوصله میتونید اون ها رو خیلی خوشگل و زیبا درست کنید که اشتها برانگیز باشن و مناسب برای مهمونی.

    مواد لازم :

    • آرد: دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
    • شکر پودر شده: ۲۰ گرم
    • نمک: یک چهارم قاشق چایی خوری
    • زرده تخم مرغ: یک عدد
    • کره :۱۰۰ گرم
    • وانیل شکری: یک دوم قاشق چایی خوری
    • گلاب: یک چهارم پیمانه(۵۰ میلی لیتر)
    • آب: یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)

    مواد لازم برای وسط خمیر

    • کره: ۲۵ گرم
    • خرما: (بدون هسته) ۲۰۰ گرم
    • مغز گردو: (خرد شده) ۱۰۰ گرم
    • دارچین: یک چهارم قاشق چایی خوری
    • پودر هل: یک چهارم قاشق چایی خوری
    • جوز هندی: یک هشتم قاشق چایی خوری

     

    طرز تهیه شیرینی خرمایی برای عید

    مراحل تهیه شیرینی خرمایی:

    ۱٫ در ظرفی مناسب آرد، شکر پودر شده و نمک رو الک کنید؛ مواد رو کاملا مخلوط کنید.

    ۲٫ کره رو ذوب کنید و اجازه بدید سرد بشه بعد اون ها رو توی ظرف دیگه ای بریزید و زرده تخم مرغ رو به اون اضافه کنید.حالا وانیل رو اضافه میکنیم.

    ۳٫ گلاب رو هم به مواد بالا اضافه میکنیم. عطر و تازگی گلاب خیلی مهمه؛ بهتره که از گلاب با کیفیت و مرغوب استفاده کنید.

    ۴٫ آب رو هم اضافه میکنیم؛ آب باید هم دمای اتاق باشه.

    ۵٫ حالا با همزن دستی مواد رو به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا با هم ترکیب بشن و مایع یکدستی داشته باشیم.

    ۶٫ وسط مخلوط آرد رو گود میکنیم و مخلوط زرده رو به اون اضافه میکنیم.

    ۷٫ با دست مواد رو ورز میدیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. به دلیل وجود کره نهایتا خمیر لطیفی داریم که اصلا به دست نمی چسبه. روی خمیر رو با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم در دمای محیط یک ساعت استراحت کند.

    ۸٫ در مدتی که خمیر استراحت می کنه مواد داخل شیرینی رو آماده میکنیم. کره رو در ماهیتابه ریخته بعد خرما، دارچین پودر شده، هل و جوز هندی رنده شده رو به آن اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدیم. سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم خنک بشن.

    ۹٫ اگه از خرمایی استفاده میکنید که پوست ضخیمی داره بهتره که پوستش رو جدا کنید. در صورتی که خرما بیش از حد چسبناک بود مجددا کمی کره اضافه کنید.

    ۱۰٫ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد اون رو روی سطح کار با وردنه پهن میکنیم بعد اون رو به مستطیل های یک اندازه برش میزنیم من خمیر رو به شکل نواری با ابعاد ۳×۱۰ سانتی متر برش زدم.

    ۱۱٫ خرما ها رو  روی برش های خمیر قرار میدیم.

    ۱۲٫ حالا دونه دونه همه رو رول میکنیم و دو سر اون ها رو بهم می چسبونیم و گردشون میکنیم. اون ها رو در سینی فر می چینیم.

    ۱۳٫ حالا سینی رو حدودا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار میدیم تا شیرینی ها کاملا بپزند.

    ۱۴٫ اون ها رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم در دمای محیط خنک بشن.

    دیدگاه کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    به روایت تصویر
    جدیدترین اخبار ایران و جهان

    اورهال کامل یک هواپیمای برجامی در ایران

    محقق داماد: تفسیر شمس عاری از موضع‌گیری و تفرقه است

    توسعه یک لنز تماسی هوشمند برای درمان بیماری‌های چشمی

    عروج شهادت گونه فرمانده قرارگاه ثامن الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه

    هفته‌ای دومرتبه غذای گرم در مناطق محروم تهران توزیع می‌کنیم

    آنکارا: اسد از راه دموکراتیک انتخاب شود، با او همکاری می‌کنیم/ ترامپ در فکر استرداد گولن است

    پیش تولید سریال «موسی (ع)» آغاز شد

    ضرورت توجه به روزنامه‌نگاری علمی در توسعه ملی/انتقاد نسبت به حضور افراد ناآشنا به علم در رسانه‌

    چه عواملی بازار ارز را متعادل کرد؟

    توضیحی برای یک مصوبه مجمع/آخرین خبر از حادثه چابهار/تعبیر جهانگیری از وضعیت دانشگاه‌ها و…

    ۱۲۰ طرح اشتغال‌زا در دشتی اجرا می‌شود

    توضیح مجمع تشخیص درباره مصوبه اخیر پیرامون لایحه مبارزه با پولشویی

    فرمانده جدید تیپ پیاده سپاه استان بوشهر معرفی شد

    جشنواره نوجوان خوارزمی در دو محور اجرا می‌شود

    پیش بینی اکسپرس روسیه از قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا

    دانش‌آموزان بوشهری مروج فرهنگ صحیح مصرف برق می‌شوند

    مهلت آثار جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان بوشهر تمدید شد

    جزییاتی از احتمالات چگونگی ورود مواد منفجره در حادثه چابهار

    ۸۰ درصد مصرف برق در استان بوشهر مربوط به دستگاه‌های سرمایشی است

    مهلت ثبت‌نام کارت سوخت المثنی تمدید شد

    آمادگی صندوق نوآوری برای حمایت از پژوهش‌های علوم‌انسانی/ارائه راهکارهایی برای صدور ضمانتنامه

    توضیح پلیس در مورد ابطال معاینه فنی پس از تصادف

    حناچی حکم شهرداران مدارس را اعطا کرد

    تلاطم نرخ ارز ملوانان بوشهری را بیکار کرد/ تعطیلی بازار ته‌لنجی

    نظارت بر قیمت‌های آجیل و خشکبار در استان بوشهر افزایش یافت

    توضیحات یک مقام آگاه درباره پرونده «وحید صیادی نصیری» و گروهک حامی وی

    سارق حرفه‌ای موتورسیکلت در بوشهر دستگیر شد

    نرخ بیکاری ۱۸ درصدی در شهرستان تنگستان چالشی بزرگ است

    جهانگیری: هیچ وقت آرامشی به خوبی وضع فعلی در دانشگاه‌ها نداشتیم

    تعداد خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر افزایش یافت

    تشکیل جلساتی بین سران سه قوه برای تعدیل بودجه ۹۸

    روزگار سکوت آونگان

    ۴۰ پروژه بهداشتی استان بوشهر افتتاح می‌شود/ تکمیل اورژانس هسته‌ای

    استفاده از اخبار با ذکر منبع "بوشکان نیوز " مجاز می باشد.

    © 2017 Bushkan News Agency (bushkannews.ir). All rights reserved