بـوشــکان نیـوز
تیتر اول
رها سازی یک قلاده پلنگ ایرانی برای اولین بار در کشور در بخش بوشکان(تنگ باهوش)

رها سازی یک قلاده پلنگ ایرانی برای اولین بار در کشور در بخش بوشکان(تنگ باهوش)

یک قلاده پلنگ ایرانی دو ساله در بخش بوشکان(تنگ باهوش) با همکاری دوستداران محیط زیست به طبیعت بازگردانده شد.

ادامه مطلب...
  • کد خبر : 60118
  • تاریخ انتشار : ۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۱
  • ۰ نظر چاپ
  • ترفند‌های نرم کردن کره برای شیرینی پزی

    وب‌سایت دونفره – نسترن کوهی: در تهیه خیلی از کیک ها و شیرینی ها شما به نرم کردن کره یا کره ی هم دمای اتاق نیاز دارید. خیلی وقت ها پیش میاد که یک دفعه ای تصمیم به پخت کیک و شیرینی می گیرید و یا اینکه با وجود اینکه می دونستید میخواید کیک درست کنید، فراموش میکنید که کره رو از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسه.

    احتمالا هر کدوم از شما تا به حال چندین بار در این موقعیت قرار گرفتید. در این مطلب چند روش ساده و سریع ذکر شده که با به کاربردن اونها میتونید این مشکل رو رفع کنید. مطلب زیر رو بخونید تا بدونید دفعه ی دیگه که فراموش کردید کره رو از قبل بیرون از یخچال بذارید، چجوری خیلی راحت با یک راهکار ساده کره نرم شده داشته باشید.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی
    خرد کردن کره به قطعات کوچک

    این یک مساله ی کاملا طبیعیست که هرچه قطعات کره کوچیک تر باشه، سطح بیشتری در معرض هوا قرار گرفته و در نتیجه سریع تر نرم میشه. پس به جای اینکه یک قالب کامل و بزرگ از کره رو بیرون بذارید، به کمک چاقو اون رو ریز خرد کرده تا سریع تر نرم بشه. بهتره که بشقاب حاوی کره های خرد شده رو در کنار گاز یا فری که روشن هست قرار بدید تا در اثر گرمای هوا زودتر به نتیجه ی مطلوب برسید. خرد کردن، راحت ترین راه برای داشتن کره ی نرم شده هست.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی


    نرم کردن کره با رنده کردن آن

    به کمک یک رنده کره ی یخ زده و سفت رو رنده کنید تا سریع تر کره نرم بشه و بتونید از اون برای تهیه کیک یا شیرینی مورد نظرتون استفاده کنید. شاید این روش از نظر شما کمی سخت به نظر برسه ولی باید بدونید که سریع ترین روش همین روشه. با این روش در کمترین زمان ممکن به کره نرم شده میرسید و میتونید از اون استفاده کنید. این روش برای مواقعی که میخواید کلوچه یا اسکون درست کنید که در دستور تهیه گفته شده “کره نرم شده رو با آرد ورز بدید”، عالیه.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی


    قرار دادن یک لیوان داغ روی قالب کره

    این کار هم یک روش جالب برای داشتن کره ی نرم شده هست. در این روش باید داخل یک لیوان آب جوش بریزید و یک تا دو دقیقه صبر کنید تا لیوان داغ بشه. بعد آب لیوان رو خالی کرده و اون رو روی قالب کره ای که داخل یک بشقاب گذاشتید به صورت وارونه قرار بدید. بعد از چند دقیقه کره نرم میشه.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی


    نرم کردن کره به کمک وردنه

    برای نرم کردن کره با استفاده از این روش باید قالب کره رو داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار بدید و به کمک وردنه اون رو پهن کنید. به این دلیل میگم از زیپ پک استفاده کنید که جنس اونها نسبت به پاکت های فریزی قرص و محکم تره. با این روش شما کره رو به راحتی نرم می کنید در حالی که هنوز کره سرده. پس اگه در دستور پخت از شما خواسته بود از کره سرد و نرم شده استفاده کنید، این این روش بهترین گزینست. و اگه به کره ی هم دمای اتاق نیاز داشتید، بعد از اینکه با وردنه اون رو پهن کردید کافیه چند دقیقه صبر کنید تا به دمای اتاق برسه.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی


    قرار دادن کره روی بخار آب

    اگه شما واقعا خیلی عجله دارید و استفاده از روش های بالا هم براتون زمان بر هست میتونید از حمام آب داغ برای نرم کردن کره استفاده کنید. در این روش مقداری آب جوش داخل یک قابلمه بریزید، قالب کره رو داخل یک کاسه که بهتره فلزی باشه قرار بدید، کاسه رو روی قابلمه ای که داخلش آب جوش ریختید بذارید تا کره نرم بشه. فقط حواستون باشه که چشم از کره برندارید و به موقع اون رو از روی بخار بردارید. چون ممکنه کره شروع کنه به ذوب شدن.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی


    برش زدن کره با چاقوی داغ

    این روش برای زمانی کاربرد داره که کره ی شما برای مدت زمان زیادی توی فریزر بوده و الان خیلی سفت شده، با این روش شما قرار نیست که نهایتا یک کره ی نرم شده داشته باشید. این روش فقط کمک میکنه که کره رو راحت برش بزنید و اون رو به سایز های دلخواهتون تقسیم کنید. همچنین این روش برای سرو صبحانه وقتایی که کره رو تازه از فریزر درمیارید هم خیلی خوبه. در این روش باید چاقو رو چند ثانیه روی حرارت بگیرید تا داغ بشه و بعد کره رو برش بزنید.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی

    کی کره نرم شده آمادست؟

    برای اینکه بدونید چه مدت زمانی باید صبر کنید تا کره نرم بشه و از اون استفاده کنید، باید به دستور تهیه ای که دارید مراجعه کنید و ببینید دقیقا از شما چه چیزی رو خواسته. برای تهیه بعضی از کیک ها و شیرینی ها این مطلب اهمیت چندانی نداره ولی بعضی از دستورات خیلی حساس هستند و در تهیه اونها دمای مواد خیلی مهمه. ولی به طور کلی وقتی که مقداری از کره رو بین انگشت اشاره و شصتتون قرار بدید و بتونید به راحتی اون رو فشرده کنید، یعنی کره ی شما نرم شده و میتونید از اون استفاده کنید.

    فوت و فن‌های نرم کردن کره در شیرینی پزی

    دیدگاه کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    به روایت تصویر
    جدیدترین اخبار ایران و جهان

    رشوه و زیرمیزی در صدر تخلفات اداری

    پویا امینی: نباید مشکلات اجتماعی را کتمان کرد

    سود کلان خودروسازان از نابسامانی‌های نرخ ارز

    استدلال منطقی در توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری بوشهر وجود ندارد

    نخستین پیش‌بینی‌ها از اسکار ۲۰۱۹

    انتقاد از اصلاح طلبان؛ باندبازی‌تان تمام نشد؟!

    قطب تولید گوجه‌فرنگی کشور اسیر مشکلات متعدد/ کشاورزان حمایت شوند

    با PMR عضلات خود را از تنش رها کنید

    علم الهدی: حدود ۲ تا ۳ میلیون حقوق می‌گیرم

    نرخ بلیت تئاتر یکسان‌سازی نمی‌شود

    اینفوگرافی: محبوبیت پیام‌رسان‌ها پس از تلگرام!

    عکس لو رفته از مهراب قاسمخانی در سواحل مکزیک!

    عصبانیت دوباره باشگاه بارسلونا از پیکه

    سپند امیرسلیمانی بعد از ۴ سال طلاقش را افشا کرد

    نخستین واکنش روسیه به ماجرای خاشقچی

    جدیدترین اقدامات پرسپولیس برای میزبانی فینال

    صدر، ترامپ را فرعون زمانه خواند

    چند نفر در ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟

    احترام ویژه و تیپ بانوی ژاپنی مقابل روحانی

    ترامپ از ریاض در پرونده خاشقچی حمایت کرد

    قطع همکاری بارسا با رونالدینیو به دلیل سیاسی

    لوو: پنالتی فرانسه کاملا اشتباه بود

    بازتاب پیروزی ایران در رسانه‌های بولیوی

    بعیدی نژاد: دستیابی به برجام غیر قابل تصور بود

    فال روزانه ۲۵/ ۰۷/ ۱۳۹۷

    خلاصه بازی بلژیک ۱ – هلند ۱

    تساوی بلژیک و هلند در بروکسل

    آقاجانیان: مهم این بود که امروز بازی کردیم!

    طارمی: امیدوارم پرسپولیس قهرمان آسیا شود

    بی‌توجهی صنایع نفت و گاز به ورزش استان بوشهر پذیرفتنی نیست

    توسعه اشتغال پایدار در گناوه نیازمند نگاه ویژه به گردشگری است

    سفر بارسلونا به چین و ژاپن در تابستان ۲۰۱۹

    همسران بازیکنان تیم ملی در جایگاه ویژه

    استفاده از اخبار با ذکر منبع "بوشکان نیوز " مجاز می باشد.

    © 2017 Bushkan News Agency (bushkannews.ir). All rights reserved