امروز: دوشنبه, ۷ فروردین , ۱۳۹۶.وقت شما بخیر
سرخط خبرها :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۲ | کد خبر : 6433
       
  • به مناسبت روز جهانی غذا و تغذیه و هفته ملی سلامت زنان(سبا) جشنواره سوپ ها و آش های ایرانی در مرکز بهداشتی و درمانی حضرت فاطمه زهرا(س) شهرستان دیلم برگزار شد.

    به گزارش بوشکان نیوز به نقل از ایرنا؛ دراین جشنواره انواع سوپ ها و آش ها شامل سوپ جو، سوپ پای مرغ، سوپ مرغ کاری، سوپ گشنیز، رشته محلی(رشته آبی)، آش شله قلمکار، آش گوشت و آش رشته که ازسوی کارکنان زن شبکه بهداشت، بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی تهیه شده بود، نمایش داده شد.

    http://media.irna.ir/1392/13920807/80880952/80880952-5083641.jpg


    کارشناس بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت ودرمان دیلم هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تهیه و مصرف سوپ و آش های ایرانی به عنوان یک میان وعده سالم در بین خانواده ها عنوان کرد.

    آذین صبوری افزود: با توجه به افزایش زندگی ماشینی و کمبود وقت، بسیاری از افراد از سوپ های آماده و یا نیمه آماده به جای سوپ های تهیه شده در منزل استفاده می کنند.

    وی بیان کرد: مواد اولیه اغلب سوپ های آماده از افزودنی های قوام دهنده و تشدید کننده طعم تشکیل شده که برای افزایش ماندگاری با گازی خنثی مانند ازت بسته بندی می شود که می تواند تا حدودی از ارزش تغذیه ای محصول بکاهد.

    کارشناس تغذیه شبکه بهداشت دیلم ادامه اداد: با توجه به این که افزودنی ها که به دلیل داشتن سدیم همراه نمک افزوده شده باعث شوری بیش از حد محصول می شود، برای افرادی که مبتلا به پرفشاری خون، بیماری قلبی و نارسایی کلیوی هستند وافراد سالمند و کودکان محدودیت مصرف دارد.

    صبوری، به خانواده ها توصیه کرد سوپ و آش را در منزل تهیه کنند.

    درپایان به پنج نفر برتر این جشنواره جوایزی اهداشد.

    نظرات کاربران در "جشنواره سوپ و آش ایرانی در دیلم"
    آخرین اخبار