به گزارش بوشکان نیوز، کنجد های کشت شده در مناطق وسیعی از بوشکان قابل رویت میباشند همه ساله کشاورزان مناطق بوشکان در این زمان کنجد های خود را کاشته و منتظر جوانه زدن و سبز شدن این محصول پرزحمت میباشند.
نام علمی کنجد”Sesamun indicum” است گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است.
همه ی ما میدانیم که این محصول چه جایگاه ویژ ای در بین محصولات دارد و از همه نظر دارای خواص متعددی میباشد کنجد دارای پروتئین، ویتامین های A، B2، D،E ،F و لسیتین می باشد.طبق نظر کارشناسان غذایی کنجد به علت داشتن فسفر و مس فراوان برای تقویت هوش وبینایی مفید است و در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم و همچنین خاصیت ضدسرطان دارد.
در این مواقع از سال، گرمای تابستان در بوشکان بسیار شدید میشود و این محصول نیز به گرما نیاز مبرم دارد . این روزها در اکثر مزارع بوشکان، کشاورزان مشغول آبیاری به مزارع کنجد میباشند.
خدا کند امسال برداشت کنجد با موفقیت پیش رود بنده دانشجوی لیسانس کشاورزی استان بوشهر درس می خوانم
ای کنجی کو مثکه یه خوردی تنک تخمش دادینه
خیلی خوب نظر دادی