بوشکان نیوز: اصغر نقشی افزود: برگ و ساقه کرفس ارزش دارویی دارد.

وی تشریح کرد: کرفس حاوی ویتامین ث زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثه‌ها کمک کرده و از بروز بیماری اسکوربوت پیشگیری می‌کند.

نقشی ادامه داد: کرفس سرشار از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین آ، ب و ث است و در آن املاح نیز به مقدار زیاد نهفته است و می‌تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آب کرفس به صورت غِرغِره برای رفع گلو درد مفید است و خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و همچنین آب کرفس برای رژیم‌های غذایی کاهش وزن مفید است.

وی اظهار داشت: مصرف کرفس همچنین به افراد کم خون، توصیه می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران نقشی ضمن بیان تاثیرات مثبت کرفس در تقویت لثه تاکید کرد: کارشناسان مصرف این سبزی را برای تقویت مویرگ‌های پوستی و جلوگیری از سرماخوردگی تاثیرگذار می دانند.